H/S Elektro AS

Referanser

Espen Rande, Prosjektleder – Veidekke Entreprenør AS

«Veidekke Entreprenør AS distrikt Follo/ Indre Østfold har benyttet H/S Elektro AS helt fra Deres etablering og oppstart i 2001. De har fulgt oss geografisk i hele vårt distrikt fra lokale jobber i Indre Østfold til vårt ytterpunkt på Nesoddtangen. H/S Elektro AS opptrer alltid profesjonelt og redelig i hele prosessen fra tilbud til overlevering. De er alltid velvillige til å bidra med løsningsforslag og bistand i vår forprosjektering.

 

Firmaet har en god og stabil arbeidsstokk som gjør sitt ytterste for at kvaliteten på sluttproduktet skal bli i henhold til våre forventninger. De bidrar alltid for at prosjektene skal bli ferdigstilt i tide til overlevering.

H/S Elektro AS er derfor en av våre prioriterte total underentreprenører.»

Boger Bygg AS

Tom I. Boger, Daglig leder – Boger Bygg AS

«Som hovenentreprenør er vi avhengig av pålitelige og gode samarbeidspartnere for å få til et godt resultat. H/S Elektro AS er et godt valg av elektriker.»

Sivert Varvin – Håndverkskompaniet AS

«H/S Elektro AS stillte opp på kort varsel og gjennomførte elektroarbeidene i en intensiv jobb med etablering av nytt Legesenter på Nesodden. H/S Elektro AS leverte arbeidene til tiden, og samarbeidet eminent med alle aktører og leietakerene. Med grunnlag i vår erfaring, kan vi gi H/S Elektro AS de beste anbefalinger, og vi samarbeider gjerne med de på fremtidige prosjekter.»

Nils Harald Løvdal Roland,
Drift- og økonomiansvarlig – Prima Invest AS

«H/S Elektro AS utførte elektroinstallasjonene når vi bygde nytt administrasjonsbygg og produksjonshall vinteren 2009. Oppdraget ble på alle måter gjennomført helt i henhold til avtalen, og etter overtagelse av byggene har det ikke vært funnet en eneste feil eller mangel på installasjonene.

I ettertid har vi valgt å videreføre samarbeidet, og vi benytter nå H/S Elektro AS som vår faste samarbeidspartner og ‘kontaktpunkt’ når vi har behov for service og bistand i vår fabrikk. Vi er avhengige av rask responstid og kompetanse. Dette får vi hos H/S Elektro AS.»

Lasse Nærby, Driftsteknisk sjef – Ski Kommune

«H/S Elektro AS har også vært med å levere det beste tekniske rommet i Ski Kommune.»

Frank Haugrim – Rakkestad Bygg AS

«H/S Elektro AS har ved de fleste av tilfellene vært rimeligste tilbyder. Ofte er oppdragene til dels kompliserte med stor grad av integrering mellom forskjellig type arbeid. Kvaliteten på prosjekteringsarbeidet og det påfølgende utførte arbeidet av H/S Elektro AS er upåklagelig. Vi har til sammen levert bygg for over 100 mill hvor H/S Elektro AS har vært medspiller.»